Starity

10 híresség, aki odavan valamelyik kollégájáért

2017. március 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha kedvenceikről van szó, még a legnagyobb sztárok is képesek bezsongani! Cikkünkben elhoztunk 10 olyan hírességet, akik rajonganak valamelyik kollégájukért.

hirdetés

Selena GomezJesse McCartney

SelGo többször is hangot adott a múltban annak, hogy tinédzserkori fellángolásának középpontjában a Beautiful Soul előadója állt, odáig és vissza volt érte.

Amikor fiatalabb voltam, totál belezúgtam Jesse McCartney-ba. Tizenhárom éves koromban ő volt az életem, a mindenem

– vallotta az énekesnő.

Ryan GoslingBritney Spears

Mindketten a Mickey Mouse Clubban kezdték karrierjüket, a sok együtt töltött idő alatt pedig a nők bálványa óhatatlanul is beleszeretett a pophercegnőbe. Elmondása szerint Britney egyszerűen édes volt és legjobban az tetszett neki, hogy amolyan „szomszéd lány” típus volt, aki két lábbal a földön jár.

Taylor SwiftJustin Timberlake

Bár Tay a világ egyik legelismertebb előadója napjainkban, bizony előtte is volt példa, akire felnézzen. Justin azonban nem a tinédzserkori szerelme volt, hanem egy zenei példaképként tekintett rá. 2008-ban Ellen DeGeneres összehozta őket, a nagy találkozást követően pedig nem sokkal később a 1989 turné egyik állomásán közösen is színpadra álltak.

Bella ThorneDemi Lovato

Nem sokkal azután, hogy az Indul a risza! sztárja felvállalta biszexualitását, azt is elárulta, milyen típusú lányok tetszenek neki.

Nem gondolkoztam a dolgon [hogy nyilvánosságra hozzam-e a biszexualitásomat]. Egy rajongó rákérdezett, én pedig nagyon őszinte voltam és azt mondtam, igen, biszex vagyok. A legnagyobb szerelmem Demi Lovato. Azt kell mondjam... rawrrrr... Ő nagyon dögös. Akárcsak Miley Cyrus. Vadító. De Demi...

nyilatkozta.

Britney SpearsBrad Pitt

A Baby One More Time énekesnője 2003-ban, a TRL-ben vendégeskedve vallott arról, mennyire tetszik neki a Hét év Tibetben jóképű sztárja, aki akkoriban boldog házasságban élt Jennifer Anistonnal.

Úgy gondolom, Brad egyszerűen szexi!

Ariana GrandeJim Carrey

Az aranytorkú énekesnőnek nem a tipikus férfiszépségek az ideáljai, sokkal inkább a humort keresi egy férfiban. Éppen ezért lehetséges, hogy a legnagyobb kedvence a Hanta boy sztárja, és amikor sor került a találkozásukra, könnyekben tört ki.

Nagyon furán viselkedtem, amikor találkoztunk. Ez annyira szokatlan volt tőlem. Általában nyugodt vagyok, kontrollálom magam, de amikor találkoztam Jimmel, elpityeredtem

– elevenítette fel a történteket.

Kim KardashianJohnny Depp

A reality-királynő egy 2015-ös interjú során ismerte be, hooogy tinédzserkorában Johnny Depp volt számára az etalon, úgy gondolta, a színész hihetetlenül dögös.

Kanye WestPamela Anderson

Kim szintén egy interjúban tudatta a nagyvilággal, hogy férjének is voltak nagy kedvencei, az elsőszámú favoritja pedig nem kisebb személy volt, mint a Baywatch sztárja, Pam Anderson

Jennifer Lawrence ♥ Larry David

Az már korábban is köztudott volt, hogy J-Law az idősebb pasikra bukik, ám az még minket is megepett, hogy egy tőle 43 évvel idősebb komikusért dobog a szíve.

Régóta bele vagyok esve a pasiba

– mondta a színésznő három évvel ezelőtt a Vanity Fairnek.

Lucy HaleSteve Carell

Steve Carell álmaim pasija. Ennyi az egész

– csiripelte a Twitteren a Pretty Little Liars sztárja 2013-ban.

via MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek