Starity

Kiderült, mi Amber Tamblyn lányának neve

2017. március 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Négyen egy gatyában sztárja múlt hónapban adott életet első gyermekének.

hirdetés
Kiderült, mi Amber Tamblyn lányának neve

Hosszú várakozás után Amber Tamblyn is megtapasztalhatta az anyaság csodáját, amire volt alkalma felkészülni, hiszen a Négyen egy gatyában című film forgatása során megismert barátnői közül ketten (Blake Lively, Alexis Bledel) már szintén édesanyák. A színésznő néhány hete adott életet férjével, David Crosszal közös gyermekének, egy kislánynak, akinek nevét mindezidáig nem hozta nyilvánosságra.

Amber az Instagramon tette közzé azt a Hillary Clinton által írt levelet, melyet az egykori first lady a szeme fényének írt köszöntő gyanánt tele jókívánságokkal. A címzésből kiderül, hogy Amber és David Marlow Alice Crossnak nevezte el kislányát.

A kismama saját bevallása szerint nagyon meghatódott, amikor megérkezett a levél, hiszen egyébként futó ismeretség köti őt a politikusnőhöz, aki nemrég még esélyes volt arra, hogy az Egyesült Államok 45. elnöke legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek