Starity

Julie Plec elárulta, viszontlátjuk-e még a Vámpírnaplók szereplőit

2017. március 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Vámpírnaplók pénteken véget ért, Julie Plec executive producernek van B terve.

hirdetés
Julie Plec elárulta, viszontlátjuk-e még a Vámpírnaplók szereplőit
Fotó: The CW

Julie Plec 2013-ban biztosította be magát, amikor útjára indította a Vámpírnaplók testvérsorozatát The Originals címmel, melyet hazánkban is elkezdtek sugározi A sötétség koraként. A sorozat középpontjában a Vámpírnaplókban megismert ősi vámpírcsalád, Mikaelsonék állnak, ám a bemutató óta számtalan új szereplő csatlakozott a stábhoz, ugyanakkor mindig nyitva maradt a lehetőség, hogy az anyasorozat szereplői is felbukkanjanak a képkockákon – ilyen volt Tyler (Michael Trevino), Tatia (Nina Dobrev), Stefan (Paul Wesley), Alaric (Matthew Davis) és Matt (Zach Roerig) megjelenése is.

Most, hogy a Vámpírnaplók véget ért, joggal merült fel a kérdés a rajogókban, hogy vajon van-e lehetőség arra, hogy bizonyos szereplők átigazolnak a The Originalshoz. Jó hír, hogy a sorozat készítője, Julie Plec elárulta, hogy nemcsak van rá lehetőség, hanem tervben is van a dolog, de egyelőre nem árulta el, kiket kíván átvinni New Orleansba.

Reményeim szerint a The Originals továbbra is képernyőn marad és átvihetek oda néhány karaktert a Vámpírnaplókból

– nyilatkozta és hozzátette, hogy amennyiben úgy hozná a lehetőség, megtalálná a módját, hogy a Salvatore testvéreket alakító Ian Somerhalder és Paul Wesley mindketten szerephez jussanak annak ellenére, hogy a fiatalabb fivér elhalálozott a fináléban.

Fotó: The CW

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek