Starity

Priyanka Chopra nem vágyik kétségbeesetten a szerelemre

2017. március 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Quantico 34 éves sztárja jelenleg egyedülálló, de elmondása szerint ez egyáltalán nem okoz neki fejtörést.

hirdetés

Kétségtelen, hogy Priyanka Chopra az egyik legszebb színésznő Hollywoodban, ám ennek ellenére jó ideje az egyedülállók táborát erősíti. Nemrég a Marie Claire magazin faggatta az indiai származású színésznőt, aki elárulta: nem zavarja, hogy nincs senki különleges az életében, szingliként is boldog.

Nem az a típus vagyok, aki keresi a szerelmet. Nem hiszek a társkeresésben. Az életem számtalan örömteli pillanatban bővelkedik, miért akarnám ezt tönkretenni?

– tette fel a költői kérdést a színésznő, aki tinédzserkori rajongása tárgyáról is lerántotta a leplet az interjú során.

Odáig voltam Tupac Shakurért nyolcadik osztályos koromban.

Priyankát legközelebb a Baywatch című sorozat nyomán készült film főszerepében láthatjuk, így várható volt, hogy ez a téma is szóba kerül.

Imádtam a Baywatchot nézni tinédzserkoromban. Számomra alapvetően a nagy amerikai álmot testesítette meg: csupa gyönyörű, fürdőruhás ember szaladt lassított felvételen a malibui tengerparton. Csodálatosnak tartottam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek