Starity

Izgalmas részletek Lea Michele új lemezéről + dalpremier!

2017. március 14. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hivatalosan is visszatér a zenei életbe, s most azt is elárulta, pontosan mikor! Emellett megjelent új dala, az Anothing's Possible.

hirdetés

Lea Michele új nagylemeze a Places elnevezést kapta, és végre az is kiderült, mikor hallgathatják meg rajongói. Az egykori Glee-sztár a Love Is Alive dalával tért vissza, ami egy popballada volt.

Az Anything's Possible valamivel gyorsabb tempójú dal, s a személyes küzdelmeiről szólt. Mindkettő felvétel megtalálható lesz a Louder nagylemezét követő anyagon. A Places április 28-án jelenik meg, és ez nem minden: Lea turnéra is indul májusban!

A Places bemutatja, hol tartok most az életemben. Nagyon-nagyon személyes. Tükrözi, ki vagyok én

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Új nagylemeze már előrendelhető, s a borítója is bemutatásra került Michele Instagram-oldalán:

Emellett felfedte a dallistát is. A standard verzión 11 szám kap helyet – arról még nincs hír, hogy lesz-e deluxe kiadás egyáltalán.

Az Anything's Possible pedig már elérhető az iTuneson, Spotify-on és az énekesnő VEVO-csatornáján is. A szemfüles rajongóknak természetesen ez nem újdonság: Michele még januárban elénekelte ezt egy New York-i bárban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek