Starity

A Teen Wolffal együtt a húszas éveinek is búcsút intett Holland Roden

2017. március 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő végleg maga mögött hagyta az elmúlt éveket, melyek alatt feszített tempóban, teljes odaadással dolgozott az MTV sikersorozatán.

hirdetés

Hétfőn fejeződött be a Teen Wolf forgatása, ez alkalomból pedig érzelmes bejegyzést tett közzé a sorozat Lydiáját alakító Holland Roden az Instagramon. Posztjában nemcsak a sorozattól és a munkatársaktól, hanem a húszas éveitől is elbúcsúzott, hiszen a széria hat évada alatt nőtt fel – ma már egy erős, független, magabiztos, harmincas éveiben járó nő.

A húszas éveimhez és felnőtt életem első fejezetéhez. Ma van az a nap, amikor kikapcsoltuk a kamerákat és becsuktuk magunk után az ajtókat. Életemnek egyetlen fejezete sem fog így megérinti, ahogyan azt Jeff Davis [a Teen Wolf kreátora – a szerk.] és az általa teremtett világ tette

– írta a színésznő.

Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen kedves és keményen dolgozó felettesekkel dolgozhattam együtt. A legközelebbi barátságaim közül több is a forgatás során alakult ki. A mi kis bolondos, keményen dolgozó, alkalmatlan, elköteleződött, sütit és svéd halat zabáló, tehetséges, folyton nevető és gördeszkázó csapatunknak üzenem, hogy mindig a szívemen visellek és szeretlek titeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek