Starity

Hujber Feri megbolondult? Felesége nyilatkozott állításáról, miszerint Jézus színész volt

2017. március 15. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrány: Hujber Feriről beszél egész Magyarország. A színész tagadja, hogy elmebaja lenne, de vajon mit mond a felesége?

hirdetés
Hujber Feri megbolondult? Felesége nyilatkozott állításáról, miszerint Jézus színész volt
Fotó: YouTube / TV2

Hujber a Mokkában beszélt arról, hogy világrengető felfedezést tett, és ezért fogja elhagyni az országot. Szerinte Jézus egy színész volt, és helyette egy 10 éves kisfiút feszítettek keresztre. Ha pedig ezt megérti az ember, akkor mindent megért.

Pár poszt a sokból: a színészt tényleg nagyon érdekli a téma

Feri a Borsnak nyilatkozott, miszerint nem őrült meg, s ezt felesége is alátámasztotta:

Mindenki gondoljon amit akar, nálunk minden rendben van, mindenki csinálja a dolgát. Szerintem a Trónok harca fantáziavilágába kellett volna születnie. Én már megszoktam a férjem sajátos dolgait

– mondta Cyntihia.

A Facebookon engem is bombáznak egészséges táplálkozással, mindenféle edzésmódszerrel, fotókkal. Én pedig a gondolataimat írom le, nem posztolok képet, csak a gyerekeimről. Ezért miért lennék őrült? Az is őrült ,aki megírta a Da Vinci-kódot? Azt gondolom, a világ ősnyelve a magyar

– zárta sorait a lapnak a színész, majd hozzá tette, hogy ő nem uszít vagy bánt senkit sem, így azt kéri, hogy őt se bántsa senki.

Az ominózus klipet tekintsd meg itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek