Starity

Adam Levine-t sokkolta a hír, hogy Gwen Stefani és Blake Shelton egy párt alkot

2017. március 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwen és Blake 2015-ben, a The Voice című tehetségkutató műsor során szerettek egymásba.

hirdetés

Két évvel ezelőtt Adam Levine, Gwen Stefani és Blake Shelton mentorok voltak az amerikai The Voice-ban, amikor kiderült, hogy Blake beadta a válókeresetet felesége, Miranda Lambert ellen. Nem sokkal később Gwen is szakított férjével, Gavin Rossdale-lel, aki – mint utóbb kiderült – három éven át csalta őt. A szakítás, a válással járó nehézségek közel hozták a mentorokat, míg egyszer csak azt vették észre, hogy beleszerettek egymásba.

Kapcsolatukról az év novemberében kezdtek cikkezni a lapok és még abban a hónapban megerősítették: együtt vannak! A hír legjobban kollégájukat, Adamet lepte meg, aki bevallása szerint a mai napig emészti egymásra találásuk hírét – pláne most, hogy a tehetségkutató idei (12.) szezonjában ismét együtt dolgoznak mind a hárman.

Ha azt mondtad volna nekem, hogy Gwen Stefani együtt lesz Blake Sheltonnal, azt mondtam volna, hogy megőrültél. Ez az egész annyira nem helyes, hogy az már helyes

– viccelődött a Maroon 5 frontembere Howard Stern rádióműsorában a minap, majd kifejtette, milyen érzések kavarognak benne kollégái románca kapcsán.

Őrület! Amikor ott ülsz ezekben a székekben, óhatatlanul is eszedbe jut, hogy ezek ketten szexelnek egymással.

Levine továbbá arról is szót ejtett, mit gondol arról, hogy munkatársai épp azután jöttek össze, hogy elindították válásukat.

Úgy gondolom, hogy az ember nem igazán irányíthatja a szív ilyen típusú érzelmeit. Úgy vélem, hogy ők ketten életük egy nagyon érdekes pontján találtak egymásra, de ez egy csodálatos dolog. Jó nekik. A szerelem csodás, jó dolog.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek