Starity

Charlie Hunnam nem bánta meg, hogy visszaadta az Ötven árnyalat-trilógia főszerepét

2017. március 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eredetileg Hunnam kapta Christian Grey szerepét, de végül úgy döntött, zsúfolt időbeosztása és szorongása miatt mégsem él a lehetőséggel.

hirdetés

A filmsorozat főszerepeit Dakota Johnson és Jamie Dornan kapták

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, ami hatalmas lökést adott a főszereplőket alakító Jamie Dornan és Dakota Johnson karrierjének, és bár Charlie Hunnamnek is megvolt a maga bizonyítási lehetősége, mégsem vállalta, hogy életre kelti a dúsgazdag, szadomazo szexre gerjedő üzletembert.

Mint kiderült, a színész visszalépésének hátterében többek között a rendező Sam Taylor-Johnsonnal való konfliktusa állt. Az ELLE-nek adott interjújában Charlie elárulta, nem akarta feltépni a korábbi sebeket, de a pikáns jelenetekhez sem fűllött a foga, ugyanis bevallása szerint nagyon kényes a tisztaságra és a barátnőjén, Morgana McNelisen kívül nem szeret senkivel intim közelségbe kerülni még egy forgatás során sem.

Borzasztó germafóbiás vagyok már vagy nyolc-, kilencéves koromtól. A barátnőmön kívül nem akarok mást megcsókolni... Az igazság az, hogy sokan azt hiszik, milyen buli színésznek lenni és egy csomó gyönyörű színésznővel smárolni a filmekben, de én gyűlölöm ezt!

Kíváncsi vagy, kik voltak még esélyesek az Ötven árnyalat-filmek főszerepeire? Kattints ide és tudd meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek