Starity

Sorozat készül a Blöff című filmből – előzetes

2017. március 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon sugározza a Crackle csatorna a 2000-ben bemutatott film sorozat változatát.

hirdetés

Az ezredfordulón került bemutatásra a Guy Ritchie rendezésében Brad Pitt, Jason Statham és Benicio Del Toro főszereplésével készült akciófilm, ami most, tizenhét évvel később újabb generációt készül meghódítani – ezúttal sorozatként.

A széria első évada mindössze tíz epizódot tartalmaz, melynek első része épp ma kerül képernyőre. Ráadásul a főszerepeket ezúttal is igazi szupersztárok kapták, így a képkockákon feltűnik majd Ed Westwick, Rupert Grint, Tamer Hassan, Juliet Aubrey, Luke Pasqualino, Naomi Reddy, Marc Warren, Phoebe Dynevor, Lucien Laviscount és Stephanie Leonidas is.

Érdekesség, hogy az egyik főszereplőt alakító egykori Harry Potter-sztár, Rupert Grint nem sokkal ezelőtt még azon gondolkozott, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot, ám végül belátta, a színészet az ő hivatása.

Karrierem kezdetén a színészkedés nem olyasmi volt számomra, amit csinálni szerettem volna. Persze azt megelőzően is játszottam iskolai darabokban meg ilyesmi, de sosem úgy tekintettem rá, mint álmaim munkájára. Időközben beleszerettem, de felmerült bennem a kérdés, hogy Tényleg ezt akarom csinálni?. Szerettem volna élni is egy kicsit. Úgy éreztem, sok mindenről lemaradtam a forgatások miatt

nyilatkozta egy interjúban a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek