Starity

Selena Gomez Justin Bieber miatt nem hajlandó beszélni a magánéletéről

2017. március 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekesnő tanult múltbeli hibáiból és igyekszik nem megismételni azokat.

hirdetés
Selena Gomez Justin Bieber miatt nem hajlandó beszélni a magánéletéről

Bár több tízmilliós rajongótáborral büszkélkedhet, akik minden lépésére kíváncsiak, Selena Gomez igyekszik „alacsonyan repülni” és diszkrét maradni a magánéletével kapcsolatban, pláne mióta ismét rátalált a szerelem. Az énekesnő jelenleg The Weeknddel alkot egy párt és ugyan nem titkolja, mennyire boldog kollégája oldalán, nem szeretné világgá kürtölni a kapcsolat minden részletét. Erre egyébként jó oka van, hiszen amikor évekkel ezelőtt Justin Bieberrel randevúzott, „átesett a ló túloldalára” és örömmel válaszolt minden, a magánéletét firtató kérdésre, amire ma már nem lehetne rávenni.

Minden, amit korábban a magánéletemmel kapcsolatban mondtam, visszaütött, így nem követném el újra ezt a hibát. Nézd, én imádom amit csinálok és tisztában vagyok azzal, milyen szerencsés vagyok, de hogyan is mondhatnék bármit, hogy az ne hangozzon furán? Őszintén szólva alig várom, hogy az emberek leakadjanak rólam

– nyilatkozta a Vogue magazin áprilisi számának.

A HollywoodLife úgy tudja, hogy Selena a Can't Feel My Face énekeséhez fűződő kapcsolata olyan komoly, hogy már a jövőt tervezik – igaz, egyelőre kicsiben. The Weeknd jelenleg legújabb korongját népszerűsíti, SelGo pedig igyekszik annyiszor átszelni az óceánt, amennyiszer lehetséges, csak hogy lássa őt. Legutóbb Torontóban kapták lencsevégre a szerelmeseket, akik állítólag már azt tervezik, hogy amint vége lesz The Weeknd fellépéssorozatának, összebútoroznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek