Starity

Paris Hilton félmeztelenül a tengerparton

2010. október 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Parist Hiltont félmeztelenül fotózták a lesifotósok a tengerparton. Ebből az derült ki, hogy a botrányhősünk túlzottan is sovány.

hirdetés
Paris Hilton félmeztelenül a tengerparton

Igaz, hogy Paris Hilton már a testével újat nem mutat a Rick Solomon-os eset után, de mégis. Nemrégiben a lesifotósok megörökítették, hogy Paris bikiniben, ezután pedig csupán egy bikinialsóban süttette magát a napon. De ő ennek ellenére sem rémült meg a fotósok látványától, és folytatta tovább a sütkérezést. Sőt, mi több, mikor meglátta őket, még pózolt is nekik. 

A képek láttán sikerült megállapítani, hogy Paris mostanában nagyon soványan tengeti az életét, ráférne egy kis hízókúra.

Egyébként a fotókat az egoastic.comra töltötték fel eredetileg, de aztán onnan gyorsan törölték is, azonban egy másik portálnak sikerült őket lementenie, és megtekinthetők még a képek.

Bár ez az eset ahhoz képest semmi, mikor a Paris kisasszony a nagyközönség szeme láttára ujjazta magát az egyik klubban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek