Starity

Tedd kutyusodat a világ legboldogabb házi kedvencévé! Mutatjuk, hogyan!

2017. március 18. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyen a Te kutyusodnak is saját doboza! Nagy szeretettel, gondoskodással és figyelemmel készül el minden egyes csomag.

hirdetés

„Mikor bontod már ki?” / Fotó: starity.hu

Sminktermékes „blogok” után egy újabb rovattal szeretnénk kedveskedni olvasóinknak, és ezúttal kutyusuknak is. A napokban akadtam rá a Goodiebox honlapjára, és mivel közeledett a kiskutyám, Basa, 11. születésnapja, biztosan tudtam, hogy meg szeretném lepni őt egy ilyen dobozzal, mivel imád ajándékot bontani, én pedig imádom nézni, ahogy örül. Hogy miért fogom ezentúl minden két hónapban megrendelni? Olvass tovább!

Nézzük először a hivatalos információkat a Goodiebox honlapjáról, hogy mindennel képben tudjunk lenni:

Mi is az a Goodiebox?

Mi is az a Goodiebox? Magyarország első és egyedülálló meglepidoboza kifejezetten kutyáknak! Ha a szülinapja közeleg, örökbe fogadtad, levizsgázott vagy csak annyira imádod, hogy a legédesebb dologgal lepnéd meg, akkor a legjobb helyen jársz! Trendi, ízléses és kreatív módon segítünk neked, hogy időt és pénzt spórolva a Te kutyusod lehessen a legmenőbb az utcában!

Méret a lényeg?

A Goodiebox kulcsszavakkal dolgozik. A rendeléskor megadott méretet menti a weboldal, de a kulcsszavakat minden nyitás előtt megtekintheti a gazdi. Így látja, milyen minőségű anyagból és méretű vagy éppen ízesítésű termék kerül az adott összeállításba. Így a gazdi saját maga tudja eldönteni, hogy megfelelő-e számukra az aktuális Goodiebox. Ezek megtalálhatóak a Facebook-oldalukon is, illetve a hírlevélre feliratkozók mindig értesülnek róla. Emellett e-mailben is lehet tájékoztatást kérni.

Plus vagy Smart?

Jelenleg két doboz típus közül tudsz választani. A PLUS dobozt szerezd be, ha egyszerre több szuper dolgot szeretnél, nagyobb értékben! Ha szülinapos kutyusod, akkor ebben a dobozban extra meglepi is várja! Ha a SMART dobozzal kezdenéd, szintén érkezik az elmaradhatatlan „Goodiebox kutyajó érzés”, amiből számodra is kiderül, miért jó közénk tartozni!

 

Basa (@justbasa) által megosztott bejegyzés,

Mit tartalmaz?

Minden hónapban változnak a dobozban található termékek! Ezt mi is imádjuk, hiszen így bármikor is rendelsz egy éven belül, ugyanazt biztosan nem kapod vissza! Általában 4-8 db gondosan válogatott, itthon kevésbé ismert különféle (többnyire játék, jutalomfalat, snack, rágcsálnivaló, de esetenként higiénés termék és kiegészítő is) termék kerül a dobozodba, persze ez függ a típusától és az adott havi koncepciótól is! Ha lemaradtál egy korábbi Goodieboxról, de szeretted volna ami benne volt, a termékeket megtalálhatod a GOODIESHOP ban is!

Személyes tapasztalat:

Basa 2006. március 24-én látta meg a napvilágot és kalandos körülmények között került családunkba Pünkösd után. Tartja a mondás, hogy az ember lelkének egy bizonyos része addig alszik, ameddig nem szeretett igazán egy kis kedvencet, és ezzel én teljes mértékben egyetértek. Basi egy gyönyörű Yorkshire Terrier kutyus, aki 10 éves kora ellenére imád sétálni, szeretve lenni, játszani, ugatni (egészen addig ijesztő, míg meg nem látod, ki áll a hatalmas hang mögött) és természetesen enni. Azt nagyon.

Mint látjátok, 24-e még nincs, így sikerült korábban átadnunk neki a csomagot a terveink ellenére. Mondjuk úgy, hogy gyógyulós ajándékot kapott, ami elsöprő sikerrel űzte el a rossz kedvét.

Kibontásról videó: a Starity.hu számára minden percet dokumentáltam, hogy átélhessétek velünk a kibontás minden pillanatát

Basa már az első perctől kezdve tudta, hogy ez a csomag most bizony neki érkezett, s nem az én PR-dolgaim egyike kivételesen. Izgatottan várta, szaglászta, és kaparta, hogy nyissuk már ki neki. Ezután pedig elszabadult a jó kedv hulláma: azt se tudta, mihez kapjon először.

Szeretném elmondani, hogy nem csupán a kutyus öröme miatt szeretnénk minden két hónapban beszerezni az új csomagot, hanem azért is, mert hihetetlenül jó, minőségi és egészséges dolgokat rejtett, amiket már jó ideje kerestünk. A február/március PLUS kiadás nyolc terméket tartalmazott, ebből négy jutifalatka volt, három játék és egy konzerv.

  • Természetes halas kekszek 150g: Green & Wild's Salmon Roll Bakes
  • Természetes prémium minőségű szuper halas konzerv eledel 395g: Green&Wild's Premium Dog Food (Super Salmon)
  • Természetes bio marha pacal falatok 100g: Green&Wild's Triple Tastic Chews
  • Vászon kutyajáték 29cm hossz: cápa
  • Igényes köteles kutyajáték 30.5cm hossz
  • Vicces vinyl kutyajáték 22x6.5x4.5cm: kutya újság, ami sípol
  • Szupi tréningezős jutifalat 450g: DUVO + Biscuit Royal Animo
  • Természetes ökör jerky falatok 150g: Green & Wild's Ox jerky chews

Termékekről egyesével:

Ez mind az övé... / Fotó: starity.hu

A halas keksz siker volt, pedig nem feltétlenül rajong azokért a dolgokért, amik nem 100% húsból készültek. A szőre szemmel láthatóan fényesebb lett két nap után. A termék szaga kicsit a haltápra emlékeztetett.

Bármely kutyusnak isteni csemege! Magas OMEGA 3 & 6 zsírsavakban, amely segít csodaszéppé varázsolni kedvenced bőrét és szőrét egyaránt! Nincs benne szója, színezék vagy búza, de gazdag cinkben, különböző vitaminokban és természetes antioxidánsokat is tartalmaz!

A halas konzervet egyelőre még nem ette meg, de ez betudható annak is, hogy érezte a rántott hús illatát...

Gabona és gluténmentes, csodás hipoallergén recept alapján döntösan összeállított konzerv eledel 70% feletti lazac tartalommal!

A bio marha pacal falatok közepes sikert arattak, és volt, amelyik nagyobb volt, mint a kutyusom, de sikeresen legyőzött már párat. Nekünk nagyon bejön, mivel ezzel elvan egy jó negyed- fél órát is. Azért írtam, hogy közepes sikere van, mert egy másik mindent vitt nála... A szaga elviselhető, de emberek számára nem a legkellemesebb.

Természetes, mentes mindenfajta feldolgozási módtól. Tápláló, enzimek sokaságát tartalmazza és csakis a legjobb baktériumokat, amik kiváló hatással vannak kutyusod egészségére! Magas protein tartalmú, aminek 70%-a aminosav, amik a legjobb módon támogatják kedvenced felépítését, jó hatással vannak az izomzatra, az immunrendszerre és  húgyúti rendszer egészségére is!

A cápa is meghaladja a méretét (mint minden kapott játék), de ez nem akadály számára, napok óta elválaszthatatlan barátok, és ide-oda dobálja vacsi után. A köteles kutyajátékot egyelőre nem adtuk neki oda, csak a kibontásnál játszott vele. A játékok nagysága nem befolyásolja a kutyát, mindegyiket nagyon szerette. A kutyaújság nagyon jó pofa, sípol, ha harapdálja, de inkább csak hordozni szokta magával ide-oda.

Cápa: Keményebb vászonból ksézült poliészter töltettel ez a vagány kutyajáték. H a valamit meg kell gyilkolászni, akkor az mindenképpen egy ilyen rockandroll cápafigura! Köteles kutyajáték: Elasztikus köteles játék szuper csavarásokkal és csomóval! Remekül tisztítja a fogacskákat és masszírozza a kuytusod ínyét is. Kutyaújság: Vinyl kutyajáték csak a legcukibbaknak! Vicces és sípolós is...

Mi kaptunk egy másik játékot is, egy kis rágókát, amire rá volt írva, hogy Boldog születésnapot, Basa! Ezt mi, a gazdik, nagy örömmel fogadtuk, és persze Basának is bejött a plusz ajándék.

A Biscuit Royal Animo egy nagyon helyes kis jutifalatka, különböző állatformákat vesz fel. Nasinak szokta kérni, és ez a kedvencünk illat szempontjából: vanília keksz aromát áraszt.

Fini jutalomfalatok nemcsak tréninghez!

Természetes ökör jerky falatok... Muszáj elsőként azt megemlítenem, hogy hihetetlenül büdi. De tényleg! Nagyon állat szagot áraszt, ami betölti a szobát. Színe sötét barna, már-már fekete, és ezek is viszonylag nagy darabok. Természetesen ez lett a kedvence... Olyannyira, hogy minden vacsi után eljátsszuk vele, hogy mindegyiket akarjuk neki adni, csak ezt nem, de ő makacsul ugat és mutogat fel a fejével. Én nem nagyon tudok senkinek nemet mondani, főleg nem a kutyámnak, így megkapja, és az öröm leírhatatlan, szinte leharapja az ujjam izgalmában. A leírás alapján gazdag ízvilággal és sok-sok vitaminnal rendelkezik, így örülünk, hogy rág végre valamit, és már a szagot is kezdjük megszokni kibontásnál.

100% természetes csemege, amely a maximális élvezet érdekében kemény textúrával és gazdag ízvilággal rendelkezik. Nagyszerű különösen azoknak a kutyusokak, akik a hosszantartó rágcsa élményre vágynak. Zsírszegény, és magas protein tartalmú, teljesen emészthető és beilleszhető egy egészséges diétába.

A kiskutyáknál fent áll az a probléma, hogy nem annyira szeretnek keményet rágni, így hamar romlik a foguk. Az elmúlt 10 év alatt egyszer nem tudtunk a szájába könyörögni egy fogtisztítós falatkát, így sok fogproblémával küzdöttünk (az egészsége egyébként rendben van). Szkeptikusan álltam így ezen falatok elé, és most nagyon örülök annak, hogy mindegyiket örömmel rágcsálja el. Tapasztalatunk szerint a megmaradt (:D) fogai sokkal fehérebbek, így reméljük, a jövőben már nem lesz velük probléma. A szájszaga is sokkal jobb.

Basa és a jerky falat / Fotó: starity.hu

Szerettem volna mindegyiket egyesével pontozni, azonban őszintén írhatom, hogy az összes 5/5-ös értékelést kapna tőlünk, hiszen valóban mindegyik fantasztikus darab volt.

Nagyon pozitív volt, hogy mindegyiknek környezetbarát, újrahasznosított, trendi csomagolása volt. A jutalomfalatkák praktikusan visszazárhatóak, így nem veszítik el állagukat és a szaguk sem párolog.

Ami pedig külön tetszett nekem, az a vevőszolgálat. Látszik, hogy a csapat imádja a kutyusokat, mérettől függetlenül, és örömmel végzik a munkájukat. Érződik a csomagban, hogy szeretettel, gondoskodással lett összeállítva, így mi biztosan visszatérő vásárlók leszünk.

Kedvezmények is járnak a csomagokhoz

Minden csomag tartalmaz egy kedvezmény kártyát, amiket különböző kutyulisztikus termékekre, szolgáltatásokra lehet beváltania a gazdinak. Erről bővebben a honlapon tájékozódhatunk:

Minden megrendelt Goodiebox tartalmaz egy direkt erre a célra gyártott kedvezmény kártyát. Ha kinézted a listából, hogy melyik szolgáltató ajánlata a legszimpatikusabb az adott hónapban, nincs más dolog, mint kezedbe venni a kedvezmény kártyát, öledbe kapni a kutyusodat és már indulhattok is beváltani! Mivel a kártyát le kell adnod az általad választott szolgáltatónál, így minden megrendelt Goodiebox meglepidobozzal csak egy szolgáltatás vehető kedvezményesen igénybe egy adott hónapban. De ne aggódjatok, mindig lesz újabb hónap, újabb Goodiebox és újabb speciális ajánlatokra beváltható kedvezmény kártya is! :)

A Kedvezmények fülnél elérhető, hogy Te mire használhatod fel (pontosabban, hol?), s a kutyusod mire használhatja fel.

Mennyi az annyi?

Goodiebox Smart: 4-6 db gondosan válogatott minőségi termék egyedi meglepidobozban.

  • 5850 Ft (+1580 Ft ÁFA)

Goodiebox Plus: 6-8 db gondosan válogatott minőségi termék egyedi meglepidobozban. Extra kényeztetés kutyusodnak!

  • 7865 Ft (+2124 Ft ÁFA)

A Goodieboxokban csomagot minimum 4 hónapos kortól ajánljuk a kutyáknak! A bankkártyás fizetésnél a házhozszállítás ingyenes. A házhozszállítás csupán 2-3 munkanap, de erről e-mailben tájékoztatják a megrendelőt közvetlenül a vásárlás után.

A február/március dobozból még korlátozott példányban elérhető pár, így, ha bejöttek az aktuális termékek, ne habozz a rendeléssel!

»» www.goodiebox.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek