Starity

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke kidobta a One Directiont a hoteljéből

2017. március 18. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne újabb címlapot tudhat magáénak, amiben felfedte szerelmét Cheryl iránt, illetve szót ejtett az Egyesült Államok elnökéről, Trumpról is.

hirdetés

A szólólemezének megjelenése előtt Liam Payne interjút adott az angol lifestyle magazinnak, a Rollacoasternek, amiben beszélt szerelmi életéről, a One Directionről, Justin Bieberről és Donald Trumpról.

Justin Bieberről:

Egyértelmű, hogy sokat szenvedett, miközben a világ árgus szemekkel figyelte. Ő egy remek srác, és mélyen belül, nagyon jó a szíve. Azt mondtam neki, hogy egy különbség van közted és köztem, mégpedig az, hogy mellettem állt négy különböző srác, de ugyanazon megyünk keresztül. Neki ez nem adatott meg. Szóval, »itt a számom, ha bármikor beszélni akarsz, akkor írj, mert itt vagyok, megértelek és megértem a világodat is.« Szüksége van valakire, aki hasonló cipőben jár. Van az életünknek egy kaotikus oldala.

X-Faktor visszaemlékezés:

Mikor kiestek a döntőből, Liam apjára nézett büszkén, hogy ilyen messze jutottak. A bandatársai azonban összetörtek. Úgy emlékszik vissza, hogy először Harry, majd Louis, Niall és Zayn könnyekben tört ki.

Odajött egy kamerás, hogy adnánk-e egy interjút? Oldalra néztem, a srácok pedig anyjuk karjaiban sírtak, és ezt mondtam, »Figyelj, majd én megcsinálom az interjút«, mert egyedül én voltam jól. Nem szóltam nekik, mert azt akartam, hogy legyen egy percük lenyugodni, és a kameráknak nem kellett így látni őket

Cherylről és az életükről:

Multimilliomos, sztár és az álom barátnőjével várja első közös gyermeküket.

Nem akarok cliché lenni, de furcsa minden nap felkelni, miközben a szó teljes értelmében az álmodat éled. A legszebb helyeken kelsz fel. Egyértelmű, hogy nekem van a világ legszebb barátnőm, aki egyszerűen csodálatos. Ő volt az álom csaj számomra kis korom óta. Cheryl egy nagyszerű ember, és fantasztikus olyan mellett lenni, aki sok mindenben megért, és sokkal több dolgot elért, mint én. A szólókarrierje lenyűgöző. 14 éve van már a szakmában. Támogat engem teljesen. Nagyon boldogok vagyunk. A kapcsolatunk személyes, és minden percét élvezzük. Tanulok mellette folyamatosan. Még csak 23 vagyok.

Donald Trumpról:

Trump egyszer kirúgott minket a hoteljéből... El sem hinnéd. Azt akarta, hogy találkozzunk az egyik lányával. Felhívta a managerünket, de mi éppen aludtunk. Erre azt mondta, »akkor keltsd fel őket«. Mivel erre nemet kapott, nem használhattuk az elkerített garázst. Egyértelmű, hogy New Yorkban nem nagyon tudunk utcára lépni, rengeteg rajongónk van ott. Erre »Oké, akkor nem akarom, hogy a hotelemben szálljatok meg«. Szóval mennünk kellett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek