Starity

T-ara: májusban visszatér a csapat, de lehet, hogy utoljára

2017. március 19. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban visszatér a dél-koreai formáció, a T-ara - ez biztos, viszont a csapat jövője egyenlőre bizonytalan. Jelenleg is folynak a tárgyalások.

hirdetés
T-ara: májusban visszatér a csapat, de lehet, hogy utoljára
Fotó: MBK Entertainment

Március elején erősítette meg az MBK Entertainment a T-ara visszatérését, valamint a koncepcióról is esett pár szó:

Májusban 13. középlemezével tér vissza a T-ara. A vezetődal még nem lett kiválasztva, de 180 fokos fordulat lesz a Tiamohoz képest. Egy igazán nyárias dallal térnek vissza.

A fenti sorok elolvasása után a rajongóknak volt okuk örülni, azonban pár napja a bánkodás sem kerülte el őket, hiszen nagy visszhangot kapott, hogy a csapat szerződése hamarosan lejár – a formáció jövője bizonytalan. Az ügynökség így nyilatkozott:

A T-ara május 17-ére tervezi visszatérését. Miután májusban lejár a szeződésük eddig úgy néz ki, hogy a lemez megjelenésével befejezi tevékenységét [mint hatfős csapat] és ez lesz az utolsó visszatérésük teljes [azaz hatfős] csapatként.

– majd így folytatta:

Még túl korai lenne használni a »feloszlás« szót. Jelenleg is tárgyalunk a tagokkal a szerződés újítások kapcsán. Azonban, ha a tagok nem maradnak együtt, akkor nem lenne értelme tovább használni a [T-ara] nevet.

Továbbá kiderült, hogy a tagoknak különböző szerződéseik vannak az ügynökséggel, melyek más-más időpontben járnak le. A májusi visszatérés biztos, de a második generációs idolcsapat jövője egyenlőre nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek