Starity

Testőrök vigyáznak Kim Kardashian álmára

2017. március 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves tévésztár saját bevallása szerint nem alszik jól az öt hónappal ezelőtti rablótámadás óta.

hirdetés

Kim Kardashian a családjáról szóló valóságshow tegnap esti adásában vallott arról, hogy csak akkor tudja álomra hajtani a fejét, ha legalább négy testőr van a közelében, mivel a mai napig kísértik a Párizsban történtek, amikor fegyveres támadók törték rá hotelszobája ajtaját és vitték el értékeit.

A sorozatsztár bevallotta továbbá, hogy sokat rágódott a történteken és arra a konklúzióra jutott, hogy támadói nyomon követték őt és a testvéreit. A közösségi oldalaknak köszönhetően tudhatták, hogy a húgai bulizni mentek, ő pedig otthon maradt és gyaníthatták, hogy a hotelben nem tartott igényt testőre, az azóta elbocsájtott Pascal Duvier szolgálataira, így kapva kaptak az alkalmon, hogy lecsapjanak rá.

Kim elmonádsa szerint arra is felkészült, hogy megerőszakolják vagy megölik, de szerencsére nem esett a lelki megrázkódtatáson kívül más baja: támadói a zsákmány beszerzése után távoztak, és bár a rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben, a mai napig nem sikerült kézre keríteni a tetteseket annak ellenére sem, hogy januárban több gyanúsítottat is őrizetbe vettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek