Starity

Jari Mäenpää büszke arra, hogy fotósként is helyt tud állni

2017. március 20. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wintersun frontembere az utóbbi időben nemcsak egy új lemezen dolgozott, hanem fotósként is tevékenykedett.

hirdetés

Mint minden embernek, a hírességeknek is vannak bizonyos szenvedélyeik, illetve hobbijaik, amiknek szívesen hódolnak szabadidejükben. A Wintersun frontembere, Jari Mäenpää a finn természet szerelmese, így legkedvesebb időtöltése a fotózás. Mivel hazája szebbnél szebb természeti csodával bővelkedik, így kapva az alkalmon igyekszik ezeket megörökíteni. Az énekes hivatalos Facebook-oldalán osztja meg rajongóival a felvételeket, melyek egy mesebeli vidékre kalauzolják a kíváncsi tekinteteket.

Mint már említettük, Jari a természet csodálója, ebből adódóan az ő keze munkáját dicséri az új Wintersun-album, a The Forest Seasons borítója is, melyet végül Havancsák Gyula készített el Mäenpääval karöltve. Mindezeken túl a gitáros arról is lerántotta a leplet, hogy az új promóciós képek elkészüléséhez már nem mentek el külön fotóshoz, hanem ezúttal ő állt a kamera másik oldalára, melyről egy több, mint két perces videót is megosztott, bizonyítva, hogy mennyire élvezi e tevékenységet és hogy hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy nem csak a zenéléshez van tehetsége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek