Starity

Kesha kis híján belehalt étkezési problémáiba

2017. március 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekesnő megfeneklett karrierje mellett kénytelen volt megküzdeni ellenlábasaival és étkezési nehézségeivel is.

hirdetés

Mint minden hírességnek, úgy természetesen Keshának is megvannak a maga irigyei és utálói, így bevallotta: igyekszik limitálni az időt, amit a kommentek olvasásával tölt, hiszen maga is érzi, hogy nem tesz jót az önbecsülésének a sok rosszindulatú hozzászólás.

Az internet nem biztonságos hely számomra. Próbálom visszafogni magam a kommentek olvasását illetően. Van köztük rengeteg pozitív töltetű, de mindig a negatívak fognak meg

– nyilatkozta Kesha, aki bevallása szerint jelenleg nagyon jól érzi magát mindazok ellenére is, amiken keresztülment az utóbbi években.

Akkor vagyok a legboldogabb, amikor a valódi életemet élem, nem pedig akkor, ha online vagyok.

Mindazonáltal az énekesnő szót ejtett étkezési problémáiról is, mintegy felhívva a figyemet ennek a betegségnek a veszélyeire.

Az emberek nem szívesen beszélnek az étkezési problémáikról... én azonban szeretném, ha tudnák, nincsenek egyedül. Nem az ő hibájukból alakul ki és nem is a gyengeség jele. Ez egy betegség. Korábban szégyelltem erről beszélni, de most már szeretnék. Az ember ebbe belehalhat – engem is kicsinált majdnem.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek