Starity

Botrányt okozott Kat Von D: beszólt a Makeup Revolutionnek

2017. március 21. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tetkóművész a sminkiparban is kipróbálta magát, és megjelent a Kat Von D Beauty a Sephora gondozása alatt. Hazánkban – mint sok európai országban – még nem kaphatóak a termékei.

hirdetés
Botrányt okozott Kat Von D: beszólt a Makeup Revolutionnek
Fotó: Seventeen montázs

Jeffre Star után újabb sminkmárkát akar eltemetni Kat Von D: a tetoválóművész nem nézi jó szemmel, hogy a Makeup Revolution „lecopyzta” a kontúr palettáját.

A Makeup Revolution nagyon híres a beauty vloggerek és vásárlók körében: olcsón, minőségi termékeket kínálnak az embereknek. Emellett arról is híresek, hogy nagy márkák termékeit megpróbálják leutánozni, és negyedárban eladni. Ez történt Kat Von D kontúr kitjével is, ami mellett az alkotó nem ment el szó nélkül: Instagramon szólt be a márkának.

A művész kifejezte, hogy nem emlékszik arra, hogy engedélyt adott volna ehhez, emellett olcsó sz@rnak nevezte őket, akiknek elő kell állniuk a saját sz@rságaikkal.

A kommentelőket megosztotta a heves reakció. A MakeupRevolution terméke 15 dollár (~4200Ft), míg Kat Von D-jé 48 dollár (~14000Ft).

Kétszínű vagy! Az elfogadásról beszélsz, de kis márkákat támadsz be. Ráadásul a két paletta nem is egyezik teljesen: nem te fedezted fel a barnát és a feketét

– írta az egyik hozzászóló.

Bocs, hogy szegény vagyok és olcsóbb, de minőségi terméket használok. Megvan a vevőköröd, miért jó ez neked?

– szólt a másik.

Művészként megértem a problémádat. Az emberek nem értik, mennyit dolgozol egy termék kivitelezésén és, hogy esik az, ha teljesen leutánoznak kredit vagy engedély nélkül

– kelt a védelmébe az egyik követője.

A MakeupRevolution nem kommentálta az esetet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek