Starity

Liptai Claudiát vén tininek öltöztetik

2010. október 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakatos Márk stylist szerint vén tininek öltöztették a most futó Megasztár 5-ben Liptai Claudiát, aki egyébként csak egy vagány csaj stílusát szerette volna fölvenni.

hirdetés
Liptai Claudiát vén tininek öltöztetik

Lakatos Márk stylist szerint Liptai Claudiát a Megasztárba vén tininek öltöztetik, és kissé előnytelen neki ez a stílus, illetve előnyösebb ruhákat kellene rá adniuk a megasztáros stylistoknak.

Kellemes estélyi ruhák helyett rövid latexszoknyában, vagy nadrágban, és tízcentis magassarkú csizmában állt ki a színpadra. 

Egyébként úgy látszik, Claudia a magánéletében is egyre jobban hajlik ezekhez a kiegészítőkhöz, amiket a Megasztárban viselt, ugyanis a Nobu étterem megnyitóján ugyanazt a csizmát viselte, mint az első adás alkalmával a Megasztárban, csupán egy lábhoz tapadó nadrágban. 

„Nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy szettet több alkalommal is felvesz egy magyar híresség. Kis ország vagyunk, nincs elég szponzor és divatház, hogy megtöltse a sztárok gardróbját” – nyilatkozta Lakatos Márk.

Tilla, a másik műsörvezető Claudia mellett, erre gyorsan reagált a Borsnak: „Nem értem, mért kell folyton azon lovagolni, milyen ruhában vagyunk a Megasztár döntőkön. Clau nem diáklány, hanem egy vagány, rockos csaj stílusát vette fel, ami szerintem kifejezetten jól áll neki.”

Tilla igenis helyesen válaszolt, és végül is a kettőjük védelmére kelt, és tökéletesen meg van elégedve Andó Ildikó stylist munkájával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek