Starity

Chris Brown szeretné visszakapni Rihannát

2017. március 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már évekkel ezelőtt szakítottak, Chris úgy hiszi, még van esélye a barbadosi szépségnél.

hirdetés

Chris Brown 2009-ben csúnyán helyben hagyta Rihannát, akivel hosszú ideig se veled, se nélküled viszonyt ápoltak. Ugyan már évek teltek el szakításuk óta, az exek jóban maradtak egymással, Chris pedig úgy érzi, adhatnának egy új esélyt a kapcsolatuknak, ráadásul RiRi kedvéért akár terápiára is hajlandó lenne járni.

Chris nagyon szeretne egy szerető kapcsolatban élni a számára megfelelő nővel. Olyasvalakivel, aki egyaránt szereti őt és a lányát, Royaltyt is. Tudja, hogy ez a neki megfelelő nő Rihanna lenne, de még nem áll készen rá. Az utolsó dolog, amit akarna, hogy megbántsa őt, éppen ezért beiratkozna párterápiára is érte, amint kicsit lazább lesz a most még szoros időbeosztása. Hisz a terápiák minden fajtájában és tisztában van azzal, hogy komoly érzelmi munkát igényel Rihanna visszaszerzése. Tart a dologtól és magányos is, de ezt soha nem ismerné be. Nagyon szeretne vele lenni, de tudja, hogy meg kell dolgoznia érte

– nyilatkozta egy forrás a HollywoodLife-nak. Hogy RiRinek mi erről a véleménye, egyelőre nem tudni, de állítólag már neki is megfordult a fejében, hogy visszafogadja az exét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek