Starity

Faith Hill szerint az öregedés elfogadásának kulcsa a magabiztosságban rejlik

2017. március 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő idén az ötödik x-be lép, ám kora és az öregedés jelei nem rémítik meg.

hirdetés

A nők mindig is kényesek voltak a korukra és ezzel a sztárhölgyek sincsenek másképp, bár sokan vannak köztük, akik képtelenek elfogadni, hogy már nem huszonévesek és mindenféle kezeléseknek és plasztikai műtéteknek vetik alá magukat, hogy fiatalok maradjanak. Faith Hill azonban nem folyamodik ilyen praktikákhoz – a kort csak egy számnak tartja.

Őszintén szólva nem nagyon érdekel az öregedés. Ha folyton ezen rágódnék, azt észrevennék a lányaim is és ezt nem akarom. Ez nem olyan üzenet, amit közvetíteni szeretnék nekik. Az öregedés elfogadásának kulcsa a magabiztosságban rejlik – hogy magabiztos legyél a koroddal és önmagaddal kapcsolatban is. Az élet értékes. Egyszer élünk, mi értelme van a korunon idegeskedni? Minden évtized más. Minden nap egy áldás. Én így akarok tekinteni az életre

– nyilatkozta a New Beautynak énekesnő.

Fotó: New Beauty / Ruven Afanador

A közösségi média kegyetlen lehet, de mi mindig is a realisztikus és egészséges külső fontosságát hangsúlyoztuk a lányoknak, mint a szépség fogalmát. Tudják, hogy nem minden a külsőség, a szépség belülről fakad – számunkra fontos volt ezt megtanítani nekik. Az emberek a szívedbe látnak az arcodra ülő kifejezések útján és az alapján, hogyan bánsz önmagaddal. A boldogságot kell, hogy lássák.

Faith azt is elismerte, hogy önmaga elfogadásában sokat segített neki férje, Tim McGraw is, akinek akkor tetszik a legjobban, ha természetes: amikor nem visel sminket és a hajával sem babrál sokat. Szépségük, fiatalságuk, fittségük megőrzésében pedig kiemelt szerepet játszik a megfelelő mennyiségű alvás is.

Tim számára nagyon fontos az edzés, hogy erős és egészséges maradjon... Azt hiszem, mindketten beláttuk, hogy ez nem is olyan könnyű a kor előrehaladtával. Az ember rájön, hogy milyen fontos, hogy karban tartsa magát és esténként kialudja magát. Ez nem bonyolult, de valahogy sosem tűnt könnyűnek sem. Mi nem szoktunk későig ébren maradni és bulizni sem igazán járunk. Általában este kilenckor már ágyban vagyunk. Mi a pihenésből nyerjük az energiát, amivel végigcsináljuk a napot.

Fotó: New Beauty / Ruven Afanador

A sztárpár közös lányaik, a 19 éves Gracie, a 18 éves Maggie és a 15 éves Audrey nevelésében is egyetértenek. A csemeték már most nagyon tehetségesnek mutatkoznak – természetesen mindhárman énekelnek, zenélnek.

Néha az a legjobb, ha hagyjuk a gyermekeinknek, hogy a maguk útját járják és tapasztalatokat szerezzenek ahelyett, hogy megmondanánk nekik, Ezt ne így, hanem úgy csináld!. Az egyetlen dolog, ami miatt stresszelünk, hogy megtanítsuk nekik, az élet semmit nem kínál ezüsttálcán. Mindenért, amire vágysz, meg kell dolgoznod. Tudják, hogy ez kemény munkát igényel, semmi sem pottyan csak úgy az ember ölébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek