Starity

Elárverezik Selena Gomez klipbeli ruháját

2010. október 15. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez úgy gondolta, mivel a Year Without Rainben viselt ruhája sok jó kritikát kapott, most elárverezi a csodálatos ruhadarabot.

hirdetés
Elárverezik Selena Gomez klipbeli ruháját

Selena Gomez most adományoz egy gyönyörű, eredeti Year Without Rain-es ruhát rajongóinak, de nem akármiyet, egy olyat, amit maga az énekesnő viselt. Viszont úgy gondolták, hogy ez a ruhadarab most nem a boltokban, hanem egy árverésen lesz kapható.

A csodálatos ruha tervezője nem más, mint Catherine Dean, akinek munkái nemsokára majd az egyik szerencsésen, az árverés győztesén fognak tündökölni. A bekerült pénz az UNICEF kasszájába fog majd kerülni.

Ez egy gyönyörű ruha, amely nyilvánvalóan az egyik legfontosabb része a videónak. Azt akartam, hogy legyen egy nagyon szép és flowy ruhája az egyik rajongómnak; ezt a döntést főképp az ihlette, hogy ez a ruha rengeteg észrevételt kapott jó értelemben, és gondoltam: miért ne viselhetné más is, rajtam kívül” – mondta a 18 éves lány.

A rajongóknak ajánlott ruhadarab árverezése 2010. november 10-én zárul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek