Starity

Valóra váltotta haldokló rajongója utolsó kívánságát Beyoncé

2017. március 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikrekkel várandós énekesnőnek mindig is nagyon fontosak voltak a rajongói, így kapva kap minden egyes alkalmon, hogy valóra váltsa álmaikat.

hirdetés
Valóra váltotta haldokló rajongója utolsó kívánságát Beyoncé

Kétségtelen tény, hogy Beyoncé egy földre szállt angyal. Nemrég ugyanis eljutott hozzá egy rajongója utolsó kívánsága, miszerint látni szeretné őt, neki pedig több sem kellett, fel is vette a kapcsolatot a lánnyal. Mint kiderült, a Houstonban élő Ebony Banksnél nemrég egy ritka rákfajtát diagnosztizáltak, ráadásul négyes stádiumban tart a betegség, vagyis gyógyulására aligha van lehetőség.

Családtagjai és barátai a közösségi médián keresztül indítottak kampányt annak érdekében, hogy a beteget összehozzák példalépével, megmozdulásuk pedig sikerrel járt: az énekesnő március 22-én FaceTime-hívást kezdeményezett Ebonyval.

A beszélgetésről videó is készült, ami természetesen a világhálóra is felkerült. Képkockáin láthatjuk, amint Ebony először látja meg kedvencét telefonja képernyőjén, amint ingteget neki és azt mondja: Szeretlek.

A videó megtekintéséhez kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek