Starity

Vanessa Hudgens tanárnak áll a High School Musical 4-ben?

2017. március 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is folynak a High School Musical negyedik részének előkészületei.

hirdetés

Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be a Disney, hogy folytatás készül a 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmsorozatához, a High School Musicalhez. Üröm az örömben, hogy sajnos a rajongóknak le kell mondaniuk arról, hogy viszontlássák kedvenceiket a főszerepekben, hiszen az eredeti stáb már a húszas évei végén, a harmincasok elején jár, így kiöregedtek a tinifilmekből, vagyis maximum abban reménykedhetnek, hogy egy-egy cameószerep erejéig viszontláthatják őket.

Nemrég Vanessa Hudgens nyilatkozott az új filmmel kapcsolatban, szavai pedig arra engednek következtetni, hogy szívesen bújna Gabriella bőrébe, ugyanakkor az is meglehet, hogy ekképp kívánta elhinteni, hogy tervben van a produkcióhoz való leszerződése.

Huszonnyolc éves vagyok. Lehetnék tanár a filmben, de nem akarok az lenni. Mélyen legbelül még mindig tinédzser vagyok. Szóval talán nem velem, de izgatottan várom, hogy lássam, mit hoznak össze.

Vanessa akkor és most I Fotók: Disney ; Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek