Starity

Dallal és virágokkal próbálja visszahódítani Katy Perryt John Mayer

2017. március 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves énekes a mai napig nem adta fel a reményt – hisz abban, hogy exével még újra egymásra találhatnak.

hirdetés

Katy Perry és John Mayer 2012 augusztusától 2015-ig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. A szakítás bár mindkettejüket megviselte, barátságban váltak el. Katyre azóta rátalált a boldogság a Gyűrűk Ura sztárja, Orlando Bloom mellett, akivel csak nemrég tettek pontot közel egy évig tartó viszonyuk végére. Mióta elváltak útjaik, John kivirult, ugyanis rádöbbent: itt a megfelelő alkalom számára, hogy visszahódítsa az exét.

John majd kibújt a bőréből örömében, amikor megtudta, hogy Katy és Orlando szakítottak. Azóta folyamatosan hívogatja Katyt és virágokat küldözget neki. Verset és dalokat is írt hozzá, jelenleg egyedül az érdekli, hogy visszahódítsa őt

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak. Állítását alátámasztja, hogy Mayer nemrég megjelentette legújabb, Still Feel Like Your Man című dalát, amiben arról énekel, hogy a mai napig visszavárja exét és úgy érzi, mintha még mindig az övé volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek