Starity

Alakja és diétája miatt cikizik Chris Prattet

2017. március 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jurassic World sztárja keményen dolgozik azért, hogy tartani tudja a súlyát.

hirdetés

A Városfejlesztési osztályban még jó néhány pluszkiló volt Chris Pratten, ám azt az időszakot évekkel ezelőtt maga mögött hagyta, leszámolt súlyfeleslegével, aminek következtében több és jobb szerepeket kap. Érthető módon a színész sokkal jobban érzi magát a bőrében és az Instagramon időről időre beszámol arról, milyen egészséges finomságokkal tömi meg a hasát.

Korábban nem figyelt oda arra, mit eszik

Legutóbbi bejelentkezése során megtudhattunk, hogy egy alma a nasija, aminek láttán rajongói igencsak felháborodtak – sokan azzal vádolták, hogy lassan elfogy, csontvázszerű az alakja. Chris azonban köszöni szépen, jól van és bár nem tagadja, hogy nehéz betartani diétáját, nem is panaszkodik rá. Tegnap közzétett bejegyzésében mindenesetre tudatta követőivel, hogy attól függetlenül, hogy férfi, neki is fáj, amikor rosszindulatú megjegyzésekkel illetik.

Korábban tehetetlen, fáradt és depressziós voltam és egészségügyi problémáim is akadtak, melyek nagy hatást gyakoroltak rám. A felesleges kilók nem tesznek jó se a szívnek, se a bőrnek, de alapvetően a testnek és a léleknek sem

– nyilatkozta Pratt az egyesült királyságbeli Men's Health magazinnak adott egyik interjújában.

Mióta lefogyott, mindent megtesz azért, hogy tartsa is a súlyát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek