Starity

Így néznek ki a Twin Peaks szereplői most

2017. március 26. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 21-én véget ér a várakozás a Twin Peaks rajongói számára, hiszen e napon mutatják be a 26 év után újrainduló sorozat első részét.

hirdetés

David Lynch kultikus sorozatának hivatalos weblapján már láthatók jelenetek a harmadik évadból, amely 26 évvel a második szezon befejezése után kerül bemutatásra. Egyelőre még nem tudni, melyik magyarországi csatorna sugározza nálunk a sorozatot, ám a Welcome To Twin Peaks oldalon folyamatosan csepegeteik az infókat és érdekességeket a készítők.

A legújabb bejegyzésben például jeleneteket láthatunk az egykori szereplőkkel. Szerencsére nemcsak a központi szerepet betöltő Cooper ügynököt láthatjuk, hanem feltűnik Shelly és Norma is, akik a Dupla R kávézóban dolgoznak; a nyomozást női ruhában segítő Denise (akit David Duchovny alakít), az egymással évődő Lucy és Andy, de maga Lynch is látható lesz – ő alakítja Cooper nagyothalló felettesét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek