Starity

Duettezni fog Tarja Turunen és Cristina Scabbia?

2017. március 26. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekesnő egy rajongó kérdésére adott választ a Twitteren, melyben kifejtették, hogy jó lenne valamit közösen készíteni.

hirdetés

Rajongók ezreinek vált valóra az egyik legnagyobb álma, amikor 2013-ban kiderült, hogy a Within Temptation és a Nightwish első énekesnője, Tarja közös duetten dolgoznak a Paradise (What About Us?) című szám képében. Most ismét egy hasonló helyzet lépett elő, amikor egy rajongó a Twitteren tette fel a kérdést a két metálénekesnő számára, hogy van-e esély arra, hogy esetleg készítsenek egy duettet, mivel sokan kíváncsiak arra, hogy hogyan is szólna együtt a két karakteres hang.

A válasz, sokat sejtetően mindkét fél részéről igen volt, így már csak idő kérdése, hogy a Lacuna Coil énekesnője, valamint Finnország hangja közös dalt készítsen. A finn szépség egyébként tavaly dobta piacra legújabb lemezeit ( The Brightest Void – The Prequel, The Shadow Self), de már javában készül új korongja, ami még idén a boltok polcaira fog kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek