Starity

Nézd meg nálunk az Igazból szerelem „folytatását”!

2017. március 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékonysági céllal készült el a 2003-as karácsonyi kultfilm „folytatása”.

hirdetés
Nézd meg nálunk az Igazból szerelem „folytatását”!
Fotó: Universal Pictures

Pénteken sugározta a BBC One csatorna a Red Nose Day alkalmából készült minifilmet, melynek keretein belül tanúi lehettünk annak, hogyan alakult kedvenceink élete az elmúlt közel másfél évtizedben.

Juliet (Keira Knightley) és Peter (Chiwetel Ejiofor) még mindig házasok, amikor Mark (Andrew Lincoln) egyszer csak beállít hozzájuk a jól ismert táblácskákkal és elárulja: valóban feleségül vette az egyik modellt (Kate Moss), akit annak odején ígért.

Öt év hivatalon kívül töltött idő után ismét David (Hugh Grant) a miniszterelnök, aki boldog házasságban él Natalie-val (Martine McCutcheon) – és még mindig ért ahhoz, hogy remek beszédeket mondjon!

Daniel (Liam Neeson) továbbra is a világ legjobb apukája, aki egy Sammel (Thomas Brodie-Sangster) folytatott beszélgetés során megtudja, hogy nevelt fia feleségül kívánja venni gyerekkori szerelmét, Joannát (Olivia Olson), a fiatalok pedig az áldását kérik a házasságra.

Billy Mack (Bill Nighy) ezzel szemben gyászol – menedzsere, Joe (Gregor Fisher) szívinfarktus következtében elhunyt; élete legjobb numeráját pedig már nem Britney Spearsnek tulajdonítja a zenész, hanem valamelyik Kardashiannak.


Love Actually 2017 update by TheBestViews

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek