Starity

Vanessa Hudgens teljesen megszakította a kapcsolatot Zac Efronnal

2017. március 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő 2005-ben kezdett randevúzni a High School Musical forgatásán megismert kollégájával.

hirdetés

Vanessa Hudgens és Zac Efron egészen 2010-es szakításukig álompár voltak, ám kapcsolatuk sajnos nem állta ki az idők próbáját. A mai napig reménykednek rajongóik abban, hogy az egykori szerelmesek egyszer még visszatalálnak egymáshoz, ám erre igen csekély az esély, ugyanis évek óta nem tartják egymással a kapcsolatot.

Teljesen elveszítettem a kapcsolatot Zac-kel

– ismerte be Vanessa az Access Hollywoodnak, miközben az NBC-n futó legújabb sorozatát, a Powerlesst népszerűsítette.

Ez egyébként nem az első és egyetlen alkalom, hogy szót ejtett szakításukról, nemrég ugyanis elárulta, mi vezetett ahhoz, hogy istenhozzádot mondjon Efronnak.

Volt egy korszakom, amikor nagyon kellemetlen voltam az emberekkel, mert elegem volt mindenkiből. A lányok sikítva futottak utána, én pedig ölni tudtam volna a tekintetemmel. Rájöttem, ez nem én vagyok, ezt nem akarom folytatni.

Szakításuk után egy év múlva, 2011-ben Vanessa Austin Butlerrel kezdett randevúzni, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él, talán már az eljegyzés és a házasság sincs messze. Zac ezzel szemben olyan hölgyekkel randevúzott, mint Michelle Rodriguez, Lily Collins és Sami Miro, de még mindig nem állapodott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek