Starity

Keira Knightley azt hitte, bukásra van ítélve A Karib-tenger kalózai

2017. március 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Igazából szerelem rendezője, Richard Curtis vallott arról, hogy kolléganője szkeptikus volt A Karib-tenger kalózaival kapcsolatban.

hirdetés

2003-ban került a mozikba az Igazából szerelem, pontosan abban az évben, amikor az első A Karib-tenger kalózai-film is megjelent. Ahogy említettük, előbbi produkció rendezője nyilvánosságra hozta, hogy a mindkét alkotásban főszerepet játszó Keira Knightley nem hitt a kalózosdi sikerében, sőt!

Amikor forgattuk az Igazából szerelem című filmet, emlékszem, Keira azt mondta, hogy a következő munkája valami kalózos projekt lesz, ami valószínűleg jó nagy bukásra van ítélve

– elevnítette fel a rendező.

Szerencsére a színésznőnek nem lett igaza: a film őrült magasságokba szárnyalt és több folytatást is megélt – az ötödik installáció májusban kerül majd a mozikba A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címmel, ám sajnos ebben Keira már nem tűnik fel Elizabeth Swann szerepében.

Fotó: The Walt Disney

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek