Starity

Új kisfilmmel készül az Alestorm

2017. március 28. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Hamarosan a boltokba kerül a csapat legújabb nagylemeze, tegnap pedig arról számoltak be, hogy már egy kisfilm is készülőben van.

hirdetés

Januárban számoltunk be arról, miszerint a kalózmetált játszó csapat stúdióba vonult felvenni legújabb nagylemezét, a No Grave But The Sea-t. A skót srácok háza táján 2015-ben hatalmas változás történt, ugyanis Dani Evans gitáros helyét a Wisdom egykori gitárvirtuóza, Bodor Máté vette át – ő egyébként a Leander Kills tiszteletbeli tagja is egyben, és All But One néven saját együttese is van.

Az új felállású formáció néhány hete, hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a nagyérdeművel, hogy az új kiadvány május 26-án hódítja majd meg a világot, ezzel egyidőben pedig közzétették a lemez borítóját és dallistáját is. A Christopher Bowes vezette csapat tegnap arról is lerántotta a leplet, hogy már javában forognak a kamerák Szerbia fővárosában, Belgrádban, ahol rögzítésre kerül legújabb videóklipjük, ám azt még nem árulták el, hogy melyik dal kap majd egy különleges képi világot.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek