Starity

Ezt üzente rajongóinak a frissen apává vált Liam Payne

2017. március 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az utóbbi hónapokban meglehetősen titokzatossá vált, az énekes nem tudott elmenni szó nélkül a felé áradó szeretet mellett.

hirdetés
Ezt üzente rajongóinak a frissen apává vált Liam Payne

Szombaton számoltunk be arról, hogy március 22-én világra jött a népszerű sztárpár, Liam Payne és Cheryl Cole első gyermeke. A szerelmeseknek kisfia született, akinek nevét a világrajötte bejelentésekor még nem választották ki – édesanyjával együtt egészséges és jól van. Szülei a lehető legtovább igyekeztek titokban tartani a várandósságot, így nem is nyilatkoztak azzal kapcsolatban – szerették volna ők megélni és kiélvezni.

Mióta a baba megszületett és Liamék bejelentették az érkezését, számtalan gratuláló üzenetet kaptak, melyben sok boldogságot kívántak nekik az előttük álló izgalmas évekhez. A párt természetesen meghatotta ez a figyelem és kedvesség, így Liam a Twitteren üzent a rajongóknak.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a szeretetért és a támogató üzenetekért, amit nekem és Cherylnek küldtetek. Nagyon sokat jelent nekünk

– írta a 23 éves apuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek