Starity

A Grease bemutatásának 40. évfordulója alkalmából ismét összejönnek a főszereplők

2017. március 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar- és Golden Globe-jelölt musicalt 1978-ban, azaz közel négy évtizede mutatták be.

hirdetés

Fotó: Paramount Pictures

Jövőre lesz negyven éve, hogy John Travolta Danny, Olivia Newton-John pedig Sandy bőrébe bújt, hogy elhozzák a nézőknek a világ egyik legismertebb musicalét. A film világszerte óriási sikert aratott és a mai napig a legjobbak között emlegetik. A főszereplőket alakító színészek minden bizonnyal hamarosan újra összejönnek, hogy megünnepeljék a film bemutatásának évfordulóját, ám hogy mire készülnek, az egyelőre meglepetés.

Több ötleten is gondolkozunk, de egyelőre még nincs semmi bejelenteni való. El sem hiszem, hogy már negyven éve lesz annak, hogy bemutatták a filmet. Az idő gorsan elrepült

– nyilatkozta a jövőre 70. életévébe lépő Olivia egy Los Angeles-i díjátadón.

Ahogy az idő múlik, egyre többet gondolok arra, hogy kevesebbet kéne dolgoznom és többet pihenni. Az utóbbi két évtizedben minden évben megfordult a fejemben a nyugdíjba vonulás gondolata, de aztán mindig akadt valaki, aki azt mondta, És ehhez a munkához mit szólnál?, én meg azt mondtam, hogy Ó, remekül hangzik..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek