Starity

Elize Ryd azt szerette volna, ha Alissa White-Gluz csatlakozik az Amaranthe-hoz

2017. március 30. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapat jelenleg is beugró énekessel turnézik, amíg nem találnak megfelelő utódot Jake E. helyére.

hirdetés
Elize Ryd azt szerette volna, ha Alissa White-Gluz csatlakozik az Amaranthe-hoz
Fotó: Facebook / Alissa White-Gluz

A múlt hónapban számoltunk be arról, hogy Jake E. (Joacim Lundberg) hivatalosan is búcsút intett az Amaranthe-nak. A csapat tavaly októberben dobta piacra legújabb stúdióalbumát, ami a Maximalism elnevezést kapta, majd nem sokkal a turné megkezdése után, hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be, hogy Jake visszavonulását tervezi.

A hír szinte az összes rajongót sokkolta, ám mindenki abban a hitbe ringatta magát, hogy kedvence hamarosan visszatér a jól megszokott kerékvágásba, és újfent vele kiegészülve folytatódik majd a lemez népszerűsítése. Ez azonban nem így történt: Jake nyolc év és négy album után kilépett az Amaranthe-ból. 

A Blabbermouth számolt be arról, hogy az Elize Ryd vezette formáció jelenleg is a Smash Into Pieces frontemberével kiegészülve turnézik, akinek egyébként felajánlották az énekesi posztot, ám ő visszautasította azt, mivel elmondása szerint jelenleg saját zenekarára szeretne fókuszálni.

Mindezeken túl, az iskiderült, hogy Elize azt szerette volna, ha egy újabb énekesnő csatlakozik hozzájuk Alissa White-Gluz (Arch Enemy, ex-The Agonist) személyében, akivel már többször is énekeltek együtt, így meglátása szerint illik egymáshoz a hangjuk. A 32 éves vokalista továbbá arra is kitért, hogy szerinte nehéz lesz kitölteni Jake üresen maradt helyét, mivel kevés olyan metálénekes van, aki olyan hangszínnel rendelkezik, mint Joacim, és akinek hangja tökéletesen passzol Ryd hangszínével egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek