Starity

Ryan Reynolds nem bánja, ha felesége más férfiakat is megcsókol rajta kívül

2017. március 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A 40 éves színész nem félti a házasságát – úgy véli az sziklaszilárd lábakon áll.

Ryan Reynolds köztudottan rajong a feleségéért, Blake Livelyért, aki szintén ugyanilyen elánnal szereti őt. A szőke szépség ugyanakkor elismerte egy korábbi interjúban, hogy rossz érzés volt számára a Deadpoolt néznie egy repülőútja során, mely filmben élete párja egyik kolléganőjével szeretkezik – igaz, csak a jelenet kedvéért.

A kisbabámmal, Jamesszel utaztam. Olyan volt [az út], mint egy kínzás, mert bárhová néztem a repülőn, minden képernyőn a férjem szexjelenetét láttam egy másik nővel, mert mindenki, tényleg mindenki a Deadpoolt akarta nézni.

Ryan ezzel szemben lazán veszi a dolgot: nemrég arról vallott, hogy őt egyáltalán nem zavarja, ha Blake rajta kívül más férfiakat is megcsókol egy-egy szerep alakítása során.

Nem igazán izgat a dolog, de ezt ne fura módon értsd! Arra gondolok, hogy az emberek nem látják, de egy-egy ilyen jelenet elkészülte alatt 50-60 fáradt, éhes és agyonhajszolt munkatárs áll a háttérben. A Deadpool szexjelenetének forgatása alatt emlékszem, meg is fordult a fejemben, milyen durva lesz, hogy ezt fogják játszani a repülőgépek fejtámláiba épített képernyőkön...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek