Starity

Selena Gomez felénekelte a Tizenhárom okom volt betétdalát

2017. március 30. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 31-én indítja hódító útjára a Netflix a Jay Asher regényén nyugvó sorozatot.

hirdetés

Évek óta tervben volt a Tizenhárom okom volt című regény megfilmesítése, a projekttel kapcsolatban pedig újra és újra szóba került Selena Gomez neve. Tavaly kiderült, hogy a történetből végül sorozat készül a Netflix gyártásában és bár Gomez is érintett a projektben, ő maga nem tűnik fel egyetlen jelenetben sem, csupán producerként veszi ki a részét a munkálatokból édesanyjával együtt.

Immár hónapok óta köztudott, hogy a széria március 31-én debütál, mely nap holnap érkezik el. Ennek örömére Selena tegnap a Twitteren tett közzé egy videót, melyen a brit popduó, a Yazoo 1982-es slágerét, az Only You-t hallhatjuk az előadásában a film betekintője alatt. A dal tökéletesen illik a történet főszereplőinek, Hannah-nak (Katherine Langford) és Clay-nek (Dylan Minnette) a kapcsolatához.

Minden, amire szükségem volt, az az általad adott szeretet / Minden, amire szükségem volt, egy újabb nap / És mindaz, amit ismertem, csak te vagy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek