Starity

Kiderült, miről álmodik Zimány Linda

2017. április 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda, mint minden fiatal, szépen tervezi a jövőjét! Jól érzi magát Magyarországon, de valahogy az amerikai életstílus jobban bejött neki!

hirdetés
Kiderült, miről álmodik Zimány Linda
Fotó: Zimány Linda / Instagram

Zimány Linda szívesen telepedne le az Amerikai Egyesült Államokban, de azt az esetet kizárta, hogy a szerelemben is külföldi partnere legyen. A modell megrögzötten szereti az amerikai embereket, de a férfiak közül a magyarokat részesíti inkább előnyben, és jobbnak is tartja hazánk fiait.

Linda három évet húzott le Los Angelesben, ahol igen jól érezte magát. Visszavágyik az angyalok városába, mert csupa jó élményekkel gazdagodott az ott eltöltött idő alatt.

Azonban az elkövetkező években még sok dolga lesz Magyarországon. Először is ügyvéd gyakornokként dolgozik, na meg hamarosan A Nagy Duettben is szerepelni fog, méghozzá Oláh Gergő partnereként! Így egy darabig még az amerikai költözést el kell napolnia.

via Ripost

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek