Starity

Paris Hilton úgy érzi, Chris Zylka számára az igazi

2017. április 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dúsgazdag örökösnő úgy érzi, soha életében nem volt még olyan boldog, mint most.

hirdetés

Paris Hilton évek óta csendes, visszafogott és példamutató életet él, már nyoma sincs annak a botrányhősnőnek, aki 10-15 évvel ezelőtt volt. Talán ennek is köszönheti, hogy már nem az alkalmi partnerek adják át egymásnak a kilincset, hanem végre igazán boldog lehet egy olyan férfi oldalán, mint Chris Zylka.

Még soha, semmiben nem voltam olyan biztos, mint abban, hogy ő az igazi. Minden tekintetben fantasztikus férfi! Már nagyon régóta – úgy kábé hat éve – barátok voltunk, mielőtt randevúzni kezdtünk. A dolgok csak most, az elmúlt pár hónapban fordultak komolyra köztünk, és ez a kapcsolat több módon is megváltoztatta az életemet – rengeteg örömet hozott. Biztonságban érzem magam. Chris különleges. Legjobb barátok vagyunk és minden percünket együtt töltjük. Nem tudom, mi másra is vágyhatnék még. Ő tökéletes számomra

– nyilatkozta a szőke szépség az E! Online-nak, és szót ejtett a család fontosságáról is. Mióta világra jött az unokahúga, azóta sokkal komolyabban elgondolkozott azon, hogy egyszer ő maga is családot alapít – ki tudja, talán épp Chrisszel.

Mielőtt találkoztam volna az unkahúgommal [Lily Rotschild], főként az üzletemmel és a márkámmal foglalkoztam. Utazgattam és azt gondoltam, nekem sosem lesz időm ilyesmire. Mióta azonban találkoztam Lilyvel és ráadásul én magam is boldog és szerelmes vagyok, alig várom, hogy egy nap nekem is legyen kisbabám. Ez az élet értelme: saját családot alapítani és gyerekeket hozni a világra, alig várom, hogy velem is megtörténjen ez egy napon.

Paris természetesen az álmai építésén túl keményen dolgozik is: 19 különböző márkája van, hamarosan piacra dobja 21. parfümjét, emellett pedig állandó fellépései vannak Ibizán DJ-ként.

Nagyon izgalmas egy ilyen óriási birodalmat felépíteni. Nagyon büszke vagyok ennek a sikerére. Rövidesen még több Paris Hilton-üzletet nyitunk világszerte, emellett szállodáim is vannak – csak most nyitottuk meg a másodikat, de már a harmadikon gondolkozunk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a családom nyomdokaiba léptem.

A szőkeség egyébként hírnevét is igyekszik jó célokra használni, hogy felhívja az emberek figyelmét a környezettudatosság fontosságára. Nemrég a SodaStream mellé állt, hogy támogassa a cég kampányát, melyben a szemetelés ellen tüntet – fontosnak tartja, hogy az emberek ne eldobálják a műanyag üvegeket, hanem inkább a meglévőket töltsék újra.

Rengeteg ember nem is tudja, milyen károsak ezek  műanyag flakonok a környezet számára, hogy általuk pusztítjuk a Földet, állatok és különböző tengeri élőlények halálát okozzuk.

Fotó: SodaStream

Bár korábban ő maga is valóságshow-kban parádézott, mint egykori legjobb barátnője, Kim Kardashian, saját bevallása szerint ma már nem vonzza a televíziózás világa – sokkal fontosabb dolgokra szeretné összpontosítani a figyelmét.

Nagyon elfoglalt vagyok a munkámmal és az üzletem építésével. Sokkal fontosabb dolgokra fókuszálok, mint a reality televíziózás. A mögöttem álló csapat nap mint nap felhozza a témát, hogy vissza kéne térjek a tévézéshez, de nem hiszem, hogy valaha is megtenném újra. Egy új műfajt teremtettünk annak idején, de ma már egyetlen részem sem kívánja, hogy reality-sztárnak hívjanak, mert már üzletasszony vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek