Starity

A kanadai miniszterelnök revansot venne az őt bántalmazó Matthew Perryn

2017. április 03. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kormányfő nemrég a Twitteren hívta ki egy ökölharcra a színészt, akivel annak idején ugyanabban az általános iskolában tanultak.

hirdetés

Matthew Perry március közepén vendégeskedett Jimmy Kimmel műsorában, ahol nyilvánosságra hozta azt az évekkel ezelőtt történt incidenst, melynek keretein belül egy iskolatársával megütötte Justin Trudeaut – igaz, akkor még gyerekek voltak.

Van egy sztorim Justinról, amire nem vagyok büszke. A barátom, Chris Murray, aki szintén az ötödik osztályba járt, emlékeztetett, hogy annak idején megvertük Justin Trudeaut. Mindketten megütöttük őt. Azt hiszem, azért történt, mert ő kiválóan teljesített valamilyen sportágban, amiben mi nem voltunk jók. Színtiszta féltékenység volt. Az édesapja [Pierre Trudeau] akkoriban miniszterelnök volt, de nem ez állt a verés hátterében. Szerintem ő volt az egyetlen kölyök a suliban, akit képesek voltunk leütni. (...) Nem hencegni akarok ezzel. Borzalmas volt. Egy hülyegyerek voltam, nem is akartam bántani őt. Szégyellem magam a dologért, nem is szívesen gondolok rá

– nyilatkozta a színész, aki azóta sem tartja a kapcsolatot a mostanra miniszterelnöki státuszba lépett volt iskolatársával. Justin nemrég mégis felvette a kapcsolatot a népszerű sorozatsztárral a Twitteren és kihívta őt egy visszavágóra, de Matthew visszautasította.

Tudod mit, ki ne akarta volna megütni Chandlert? [utalás Perry Jóbatátok-beli karakterére – a szerk.] Mit szólnál egy visszavágóhoz, @MatthewPerry?

– tette fel a kérdést Trudeau, mire Perry így válaszolt ugyanott:

@JustinTrudeau Azt hiszem, passzolom a lehetőséget, kedves uram (tekintettel léve a mögötted álló, ártalmatlanító seregre)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek