Starity

Blac Chyna kérését elutasították – nem lesz belőle Kardashian

2017. április 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem egy éve háborúznak egymással Kardashianék és a családba frissen bekerült Chyna.

hirdetés

Blac Chyna tavaly kezdett randevúzni Rob Kardashiannal, aki el is jegyezte őt, majd novemberben világra jött közös gyermekük. Ugyan a pár azóta többször is szakított, majd kibékült, Chyna nem titkolta, hogy fel szeretné venni a Kardashian nevet, amit múlt tavasszal hivatalosan is előterjesztett.

A Kardashian-lányok (Kourtney, Kim és Khloe) azonban nem nézték jó szemmel törekvését és decemberben az Egyesült Államok-beli Védjegy és Szabadalmi Irodához fordultak, hogy rajtuk kívül senki se viselhesse a nevet. Saját bevallásuk szerint erre a lépésre azért volt szükség, mert Chyna egyrészt nem Kardashian, másrészt ők rengeteget dolgoztak a nevüket viselő márka felfuttatásán, sógornőjük pedig csak ronataná annak jó hírét és eladhatóságát.

Az ügy végére hivatalosan is pont került: a K-testvérek győztek, aminek értelmében Chyna akkor sem profitálhat a családi névből, ha Rob mégis úgy dönt, hogy felesül veszi őt.

Blac Chyna bármit tesz is, nem profitálhat a Kardashian névből és nem is adhat el ilyen név alatt semmit

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek