Starity

Már nincsenek együtt! Kylie Jenner és Tyga szünetet tartanak

2017. április 03. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos forrás elárulta, hogy Kylie Jenner és Tyga ismét külön utakon szeretné folytatni.

hirdetés
Már nincsenek együtt! Kylie Jenner és Tyga szünetet tartanak
Fotó: Instagram / Kylie Jenner

A 19 éves valóságshow-sztár és a 27 éves rapper szünetet tartanak, mivel mostanában nem találták a közös nevezőt. Arról nem esett szó, hogy a szakításuknak köze lenne Blac Chyna kirohanásához, amiben arról beszélt, Tyga hónapok óta nem fizet neki gyerektartást és tele van adóságokkal.

Szünetet tartanak, de ez már párszor előfordult a kapcsolatukban. Benne van a pakliban, hogy újra egymásra fognak találni

– árulta el a forrás a People-nek.

Kylie és Tyga 2014-ben kezdtek randizni, azonban kapcsolatuk sosem volt botránymentes. Először is, mikor összejöttek, Kylie csupán 15 éves volt, míg Tyga 24. Ha ez nem lenne elég, a rappert többször hűtlenségen kapták fiatalabb lányokkal, emellett nem egyszer adósságokba keveredett. Családi helyzetük sem egyszerű: ex barátnője, Black Chyna volt, akitől gyermeke is született, King, majd Chyna randizni kezdett Jenner bátyjával, Robbal, ahonnan szintén gyermekáldás érkezett, Dream.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek