Starity

Wentworth Miller elárulta, milyen volt 8 év után Michael Scofield bőrébe bújni

2017. április 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykor nagy népszerűségnek örvendő börtönös drámasorozat nyolc év után tegnap tért vissza a képernyőre. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Wentworth Miller elárulta, milyen volt 8 év után Michael Scofield bőrébe bújni
Fotó: FOX

2015 augusztusában – mintegy tíz évvel az első évad bemutatása után – hozta nyilvánosságra a FOX csatorna, hogy berendelte A szökés című sorozat folytatását. Akkor még csak találgathattunk azt illetően, hogy vajon milyen formában valósul meg a reboot, mostanra pedig túl is vagyunk az új évad első epizódján, melyben kiderült, hogy Michael Scofield (Wentworth Miller) mégsem halott, illetve, hogy a bátyjához, Lincoln Burrowshoz (Dominic Purcell) fűződő köteléke még mindig nagyon erős.

Miller az ET-nek adott interjújában szót ejtett arról, milyen érzés volt számára ismét Scofield bőrébe bújni és magával a történettel kapcsolatban is őszintén megnyílt.

Megtudjuk, hogy Michael életben van, de nem feltétlen jó állapotban. Amikor a sorozat felveszi a történet fonalát, épp egy yemeni börtönben raboskodik és mind fizikai, mind mentális állapotát tekintve rossz bőrben van. (...) Ez egy nagyon ritka lehetőség, hogy az ember visszamehet és ismét betekinthet egy olyan karakter életébe, akiről azt hitte, már végzett vele. Én minden tekintetben magam mögött hagytam Michaelt annak idején. Ő egy végtelenül gazdag és komplikált karakter és az egyik legjobb dolog, amit szeretek benne az az, hogy ki kell használnia másokat ahhoz, hogy elvégezze a feladatát. Ezt egyébként a reboot kilenc új részében is látni fogjuk. Mindenkit manipulálnia kell maga körül, de ezzel együtt is egy másokkal mélyen törődő személyiség

– nyilatkozta a színész.

Teljesen más Michaelt alakítani most, 43 évesen, mint amilyen 33 évesen volt. Akkoriban még sokkal inkább férfias fiú volt – akárcsak én –, mostanra azonban férfivá érett. (...) Rengeteg rémes dolgot tett, a kezeihez vér tapad, így felmerül a kérdés, hogy vajon még mindig hősnek tartja-e magát? Megérdemli-e a boldogságot? Ezekkel a kérdésekkel játszunk és igyekszünk megválaszolni őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek