Starity

Fia elárulta, mi az igazság a Hugh Hefner romló egészségügyi állapotáról szóló hírekből

2017. április 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy atyja vasárnap ünnepli majd 91. születésnapját, ám a hírek szerint már nagyon rossz bőrben van.

hirdetés

Mióta visszalépett a világhírű márka vezetésétől és a villát is eladta, egyre több ízben merült fel a sajtóban a kérdés, hogy vajon mi áll ezen döntések hátterében. Hefnek többször is halálhírét keltették az elmúlt években, de a mai napig jól van – igaz, már közel sem olyan jó egészségügyi állapotban, ám ez aligha meglepő annak fényében, hogy már a kilencedik x fölött jár. A rémhíreket megfékezvén nemrég fia, Cooper szolgált némi útmutatásul azt illetően, hogyan is van az egyre idősödő playboy.

Apám jól van. Mindig is viccet csinált abból, hogy ha a Playboy-villa az otthonod, miért akarnád elhagyni azt?! Azt hiszem, az emberek azért gondolják azt, hogy nagyon nincs jól, mert napról napra visszalépett az üzlet irányításától. Az igazság az, hogy nagyon rossz a háta – ez megesik, ha elmúltál kilencven –, de ezt leszámítva élvezi a villabeli életét. A barátai továbbra is átmennek hozzá meglátogatni őt és olyankor megnéznek egy filmet és összeülnek kajálni

– nyilatkozta Cooper, majd szót ejtett az Amazonon holnap induló sorozatról, az American Playboy: The Hugh Hefner Storyról is, mely apja életéről szól Matt Whelan főszereplésével.

Apa nagyon izgatott a sorozat miatt!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek