Starity

Hat év házasság után David Schwimmer és felesége „szünetet” tartanak

2017. április 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos közleményben tudatták, hogy úgy döntöttek: egy időre különválnak.

hirdetés

David Schwimmer 2007-ben, a Run forgatásán ismerkedett meg Zoe Buckmannel és kapcsolatuk igazán idillinek bizonyult a 19 évnyi korkülönbség ellenére is. Bebizonyították, hogy kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, hiszen 2010-ben oltár elé álltak – júniusban ünnepelnék hetedik évfordulójukat. A párnak egy gyereke született (Cleo), aki májusban lesz hatéves.

A színészpáros nemrég azonban úgy döntött, ideje jegelni kicsit a kapcsolatot és mielőtt még a média rájuk szállna, közleményben jelentették be, hogy „szünetet” tartanak.

Nagy szeretettel, tisztelettel és barátsággal arra a döntésre jutottunk, hogy egy időre különválunk a kapcsolatunk jövője érdekében. Természetesen mindkettőnk számára a lányunk boldogsága és jólléte az elsődleges szempont ebben az embert próbáló időszakban, így támogatásotokat és magánéletünk tiszteletben tartását kérjük tőletek.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek