Starity

Újra láthatjuk Anne Shirley-t a Netflix jóvoltából

2017. április 08. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1980-as évek végén és az 1990-es években született fiatalok nosztalgiázhatnak, ugyanis Anne Shirley kalandjait újra átélhetik majd egy új verzióban.

hirdetés
Újra láthatjuk Anne Shirley-t a Netflix jóvoltából

 A lányok minden olyan dolgot meg tudnak csinálni, amit a fiúk – és még annál is többet!

– mondta a bátor Amybeth McNulty, aki egy remake sorozatban játssza majd Anne Shirley-t, ugyanis a Netflix újra feléleszti az Anne a Zöld Oromból című regényen alapuló történetet, ami a lány nagykorúvá válásához vezető úton kalauzolja végig a tévénézőt, ahol sok mindennel meg kell küzdenie a fiatal árva lánynak – kiváltképp a szerelemmel, hogy megtalálja az életben saját boldogulását.

A cselekmény a kanadai Prince Edward-szigeten játszódik az 1890-es években. A főszereplő Anne Shirley (Amybeth McNulty), egy nyitott természetű lány, akinek gyalázatos gyerekkora volt az árvaházban. Örökbe fogadja őt egy nagyon kedves és szeretetre méltó testvérpár, Marilla Cuthbert (Geraldine James) és Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) személyében, akik odaadó nevelői lesznek. Bár Anne-nek egyedülálló szelleme van, vad gondolkodású és ragyogó fantáziával áldotta meg a sors, rendesen fel is borítja a kisváros csendes életét. Anne kalandjai egyaránt tükrözik az időtlen és aktuális kérdéseket – beleértve olyan témákat, mint az identitás, a feminizmus, a megfélemlítés és az előítéletek.

A sorozatot Moira Walley-Beckett és Miranda de Pencier hozzák el a nézőknek, akik miatt igazán nem lehet panasz, hiszen csupa elsőrendű munka kerül ki a kezeik közül. Előbbi nevéhez olyan alktások fűződnek, mint a Totál szívál, a Pan Am és a Kegyetlen tánc; utóbbiéhoz pedig a Habostorta, a Plutónium, a Kezdők és a Wild Roses.

A nyolcrészes tévészériát május 12-től láthatják az érdeklődők a Netflixen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek