Starity

Az HBO elhozza a Gossip Girl utódját

2017. április 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen, hogy a tinisorozatok egyik ékköve a 2012-ben véget ért Gossip Girl, azóta nemigen akadt hasonló széria egyetlen csatornán sem, ám az HBO most azt tervezi, hogy ringbe száll és elhozza a The CW sikersorozatának utódját.

hirdetés

Fotó: The CW

Szinte hihetetlen, de már majdnem öt éve annak, hogy pont került Serena Van Der Woodsen (Blake Lively) és Blair Waldorf (Leighton Meester) történetének végére. A nézők igazán nem panaszkodhattak, hiszen a Gossip Girl minden igényt kielégített: volt benne intrika, botrány, szerelem, gyilkosság és minden, ami egy izgalmas tinidrámához kell.

Bár sokáig reménykedtünk abban, hogy a reboot-hullámot meglovagolva a sorozat készítői ismét összehozzák a bravúros stábot, sajnos csalódnunk kellett. Jó hír azonban, hogy rövidesen hasonló jellegű, tinédzsereket a középpontjába állító tévésorozattal jelentkezik az HBO, ami a már ismerős történetvezetési elemekkel operál majd.

A Deadline számolt be róla, hogy a fent említett csatorna a közelmúltban megvásárolta Curtis Sittenfield 2005-ben megjelent Prep című regényének filmreviteli jogát, ami természetesen sorozat formájában kerül a rajongók elé. A történet főszereplője egy fiatal, középnyugati lány, aki egy új-angliai bentlakásos iskolában lel új otthonra és ezzel együtt barátokra és szerelemre.

A sorozat minden bizonnyal sokakat a képernyők elé ültet majd, hiszen a regény maga is óriási siker volt annak idején – a New York Times beválasztotta az év öt legjobb fiktív története közzé. Ha pedig mindez nem volna elég, a sorozatot A stúdiót is jegyző Colleen McGuinness hozza el a nézőknek, mellette pedig a Trónok harca executive producere, Carolyn Strauss is kiveszi a részét a munkálatokból – az ő nevük szintén garancia a sikerre, így kíváncsian várjuk, mikor jelenti be a csatorna, kik kapják a lehetőséget, hogy főszerepet játsszanak a drámában.

via Redbook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek