Starity

Abigail Breslin és Sarah Hyland főszereplésével készül a Dirty Dancing-remake

2017. április 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC csatorna saját gyártásában készül el az 1987-es kultfilm remake-je.

hirdetés

Éppen harminc évvel ezelőtt mutatták be Jennifer Grey és Patrick Swayze főszereplésével a Dirty Dancinget, melyet hamarosan új köntösbe bújtatva csodálhatunk meg újra. Az ABC csatorna ugyanis jelenleg is ezen a filmen dolgozik, amit május 24-én mutat majd be a Scream Queens sztárjának, Abigail Breslinnek és a Modern családból ismert Sarah Hylandnek a főszereplésével. (Előbbi Babyt, utóbbi pedig nővérét, Lisát alakítja majd. A férfi főszereplőt Pink egykori háttértáncosa, Colt Prattes kelti életre.)

A szereplők egy-egy képkocka erejéig betekintést engedtek a rajongóknak a remake-be, ami remélhetően méltó emléket állít a nagysikerű Oscar- és Golden Globe-díjas klasszikusnak. A film egyébként igazi sztárparádét vonultat fel, ugyanis a fent említett színésznők mellett szerepet kapott még a produkcióban Katey Sagal, Nicole Scherzinger, Debra Messing, Michael Lowry és Bruce Greenwood is.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek