Starity

A Legend of the Seeker rajongók nem adják fel

2010. május 01. 20:08   |   Szerző: Necros

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos bejelentés még nem történt, de több helyen is azt emlegetik, nem lesz 3. évad. A rajongók azonban nem nyugszanak ebbe bele és mindent megtesznek azért, hogy folytatódjon Richard, Kahlan, Cara és Zedd kalandja.

hirdetés
A Legend of the Seeker rajongók nem adják fel

Az egész azzal kezdődött, hogy Michael Ausiello megszellőztette, a Legend of the Seeker nem tér vissza egy harmadik évadra. Nem sokkal később 1-2 másik oldal is megerősítette a hírt, majd a sorozat egyik producere és főszereplője szintén.

A rajongók már hetekkel, hónapokkal korábban elkezdték a levelek és e-mailek írását a LotS-t készítő stúdiónak és a szponzoroknak, a rossz hírek után viszont az első sokkot leküzdve összefogtak és komoly kampányba fogtak.

A már említett levelek küldését még komolyabban kezdték venni, de más ötletek is felmerültek. Az USA egyik legnagyobb magazinja a Variety, ebben fognak megjelentetni a rajongók egy teljes oldalas hirdetést, melyben megköszönik a szereplőknek és a stábnak az eddigi munkájukat, illetve kérik az illetékeseket, hogy folytassák kedvenc sorozatukat. Ez arra is kiváló lehetőség, hogy még több emberrel ismertessék meg a sorozatot.

Koordinált megmozdulás keretében a Twitter oldalán is akcióba lendültek a Seeker fanok. Először segítettek az Allison Mack rajongóknak pénteken, hogy ők is a Top 10 Twitter trend közé juttassák kedvencüket, amit ígéretükhöz híven a mai napon viszonoztak is. Két időpontot jelöltek meg és mindkét alkalommal sikerült a #SaveOurSeeker és később a #LegendoftheSeeker tagokat a Top 10-be repíteni. Utóbbi sokáig a 2. helyen volt!

További információkat ezen az oldalon találhatnak az érdeklődők: http://www.saveourseeker.com/

Még nincs hivatalos álláspont a Legend of the Seeker sorsáról, de ha esetleg azt is mondaná a Disney-ABC, hogy nem lesz 3. évad, az sem jelenti azt, hogy a rajongók feladják. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a kitartásnak eredménye lenne, korábban a Farscape és a Firefly rajongók vagy nem túl rég a Jericho vagy épp a Chuck hívők örülhettek, hogy nem dobták be a törölközőt.

Végül egy rajongó, Aleyna dala, melyet minden Legend of the Seeker rajongónak hallania kell: Hey There Seeker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek